New Google office in London

Located in Building designed by Renzo Piano, Central St. Giles in Covent Garden, the study Penson completed their project for the new headquarters of Google in London. The design as references: the Union Jack flag, vegetable gardens where staff can grow vegetables, outdoor working environments, called ‘secret garden’ and a room called ‘Town Hall’.

An office highly sustainable and incredibly green. The rooms have been designed with recycled materials or recycled as far as possible. The floors are made of wood panels with plywood Eco. The secret gardens are work spaces contained in separate cabins, designed to let in plenty of light into the space of outside balcony, and being a functional workspace, regardless of weather conditions. From one to four employees can be seated in each cabin, with hedges to provide privacy and a shield against the wind and the sun.

www.oamarc.com

www.facebook.com/OamArchitecture

 

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...