Apple campus

The project was born in 2011 directly from the mind of Steve Jobs, the building, circular in shape, will take the form of a spaceship and become the seat of the 12,000 employees of Apple.

The circular building will cover an area of ​​60 hectares and is made ​​of glass and concrete that will always be the interaction between inside and outside.

The green surrounds the entire building, and will permeate inside, creating a large central patio more introspective and private sectors.

www.oamarc.com

www.facebook.com/OamArchitecture

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...